zaterdag 29 november 2008

begonnen aan de muren!!











Hierbij wat foto's van de muren. We zijn gister begonnen met verven. Het moet nog een keer, maar het is al zo'n verschil!! De laatste foto is de woonkamer zoals het was en daarboven zoals het nu is. Daarboven staan de foto's van de bijkamer. Heb ze weer eens in verkeerde vorm geupload :-)

zondag 23 november 2008

vervolg op SNEEUW














En aangezien ik altijd even buiten in de sneeuw wil lopen nog een paar plaatjes als de avond echt is gevallen

SNEEUW













Vanmiddag rond 2 uur begon het hier te sneeuwen. Hierbij een kleine impressie hoe het er bij ons uitzag. Solo wilde niet naar buiten, die vond het maar koud en nat. Gyzzmo vond het geweldig en liep luid miauwend rond. Op de foto komt ze mij een kopje geven.


donderdag 20 november 2008

Solo net terug na kiesjes trekken











Solo is hier echt net terug van de da en is helemaal nat van de urine afwassen met een washand. En vreselijk krolerig zoals wel duidelijk is.
Wat het klussen betreft ligt het allemaal wat stil nu, omdat we veel moeten werken. Morgen 1 dagje vrij, waarin we dus weer gaan verven en dan weer 5 dagen werken. We hebben sinds 2 dagen een bouwdroger in huis staan, omdat de muren zo nat bleven. Er is al 25 liter water in de tank gekomen. Maar goed dat we hem een week gehuurd hebben. Je ziet al wel heel duidelijk verschil. Geen vocht meer op de ramen en de muren drogen nu wel.

donderdag 13 november 2008

update












De foto's zitten qua volgorde wat door elkaar, maar hiernaast en hier schuin boven zijn de voor foto's van de schouw en de 2 recht boven deze tekst zijn de na foto's van de schouw. De foto van het plafond is het plafond in de bijkamer zoals deze moet zijn.
Heel veel doen we vandaag en morgen niet ivm de nachtdiensten, maar wel een update van een aantal dingen waar we gisteren mee bezig zijn geweest! Zie dus hierboven.
Nu klaar maken om zo weer te gaan werken :-(!!










zondag 9 november 2008

update verbouwen




vandaag de woonkamer van nieuwe planken tussen de balken voorzien. Hierboven het resultaat! de rechter is uiteraard voor :-)
Verder de balken in de studeerkamer in de verf gezet.
Daarnaast heb ik van de 700 foto's die we reeds gemaakt hebben er ong 90 op een webalbum gezet, dus voor diegene die geinteresseerd zijn..........:http://picasaweb.google.nl/sologyzzmo




zaterdag 8 november 2008



Het kopje koffie als je hier op visite komt

plafond







Dit is het plafond voor en na!